Sinds 2004 willen wij onder de merknaam Versalof de versheid van groenten tot op het bord garanderen. Daarom stomen wij onze groenten direct na de oogst hier op het bedrijf.
Het vacuüm stomen van groenten is een natuurlijk manier van garen en bewaren, zodat er helemaal geen smaak-, kleur- of bewaarstoffen nodig zijn. Onze groenten kunnen voor zichzelf spreken. Zij worden steeds verpakt in een kookzak en zijn onderstreept met een BRC-Certificaat. Jouw garantie voor een topproduct.
Bij Versalof worden de witloofkropjes één voor één afgewogen zodat wij ons gegaard witloof in 6 gewichtsklassen kunnen aanbieden.
Naast witloof van eigen teelt, stomen wij op vraag van onze klanten ook groenten van onze collega’s. Zo zijn wij groentepartner voor voedingsbedrijven, voor groothandel, grootkeukens en traiteurs.
Sinds kort hebben wij ook een Bio-certificaat. Wordt BIO jouw verhaal? Contacteer ons dan.